wat kan ik voor je doen?

Een pakkende tekst of een gedetailleerde illustratie

Zoek je iemand die creatief met je project meedenkt? Iemand die jouw mensen interviewt om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen? Of iemand die een tekening voor je maakt, die je als relatiegeschenk cadeau kunt doen? Ik help je hier graag bij!

Teksten schrijven en redigeren

Op zoek naar een tekstschrijver? Dat is goed nieuws, want ik schrijf of redigeer graag de teksten voor jouw website, nieuwsbrief, tijdschrift of ander medium. Ik weet hoe je dingen zo opschrijft dat je boodschap overkomt. Ik houd rekening met de doelgroep en de context en ik weet hoe je moeilijke onderwerpen op een makkelijke manier kunt uitleggen.

Eerder schreef ik voor kinderen, tieners, patiënten in een ziekenhuis, bewoners van een wijk, scholieren en ouders. Mijn expertise ligt bij het schrijven voor de zorg en het onderwijs.

Tekening in opdracht

Wil jij graag een tekening in opdracht? Een van een speciale plek of zoek je een ontwerp voor een product? Leidse Lijntjes maakt onder andere huisportretten en ontwerpt verhuiskaarten en kleurplaten voor zowel particulieren als bedrijven. Ik kan een tekening op papier maken, maar ook digitaal. Heb je een globaal idee, maar weet je nog niet precies hoe je het hebben wil? Ik denk graag met je mee!

Skylijntjes-producten

‘Skylijntjes’ is onderdeel van Leidse Lijntjes en bestaat uit tekeningen waarop per stad een aantal highlights te vinden is. Ik verkoop ansichtkaarten, prints (A4 en A5), mokken, totebags en shirts van de steden Woerden, Rotterdam, Utrecht en Texel. Daarnaast verkoop ik gedetailleerde pentekeningen van verschillende plekken in Nederland.

This function has been disabled for Leidse Lijntjes.