Meteen naar de inhoud
Home » Blogs » Met de camper Europa door: werken en reizen tegelijk

Met de camper Europa door: werken en reizen tegelijk

Wist je dat ik Leidse Lijntjes deels ook heb opgezet om een droom waar te maken? 

Ik zocht een manier waarmee het mogelijk was om overal ter wereld te kunnen werken. Dat is gelukt! 

Vorig jaar kochten mijn vriend en ik een camper, gingen ons huurhuis uit, pakten onze laptops in en trokken Europa in om te reizen en werken tegelijk. Daarbij vertrok ik ook bij mijn baan in loondienst en zette Leidse Lijntjes op.

Als corona iets geleerd heeft, dan is het wel dat je in veel gevallen niet per se op kantoor hoeft te werken (hoewel dat ook erg gezellig is natuurlijk), maar dat je eigenlijk overal ter wereld je laptop open kunt klappen. En dat mét een mooi uitzicht op de bergen.

Terwijl ik met de camper heel Europa reis, werk ik ondertussen door aan jullie tekeningen en aan nieuwe projecten.

In dit artikel van hetkanWEL, geschreven door Lauri van Oosterom, kun je lezen over hoe het is om te wonen en werken in een camper en op welke dingen je moet letten als je hetzelfde plan hebt.

This function has been disabled for Leidse Lijntjes.