Huisportret

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Misschien is een huisportret een leuk idee! Ik maak gedetailleerde pentekeningen van onder andere huizen, bedrijven, winkels en cafΓ©s. Daarnaast vind het altijd leuk om in de tekening persoonlijke dingen te verwerken, zoals een huisdier of iets wat een herinnering oproept aan die plek.

Hoe bestel ik een huisportret?

  1. Stuur me een berichtje (info@leidselijntjes.nl of via het contactformulier) met je wensen. Wil je een tekening in zwart-wit of (gedeeltelijk) in kleur? Heb je een huisdier dat ook een plekje verdient op de tekening? Laat het me weten! Vertel me in ieder geval op welk formaat je het huisportret wil ontvangen (A6, A5 of A4). Daarnaast zou het fijn zijn als je me al een aantal foto’s van het huis zou kunnen sturen of een adres, zodat ik het huis online kan opzoeken. Op basis van deze gegevens kan ik de prijs bepalen. Als jij hiermee akkoord gaat, ga ik aan de slag!
  2. Op basis van jouw wensen en de foto’s ga ik aan de slag met een schets met potlood. Deze schets stuur ik daarna naar je op. Jij mag lekker kritisch zijn op deze schets, want op dit moment kan ik alles nog veranderen. Later is dit niet meer mogelijk.
  3. Als jij tevreden bent met het ontwerp (de schets), ga ik aan de slag met pen. Ik heb ongeveer drie weken nodig om de tekening te maken. Mocht deze periode op dat moment langer zijn, laat ik het je weten. Als je de tekening vΓ³Γ³r een bepaalde datum wil ontvangen, laat het me dan even weten.
  4. Nadat jij de factuur betaald hebt, stuur ik de tekening naar je op. De verzendkosten zijn voor jou. Je kunt de tekening ook komen ophalen in Leiden.

Mijn algemene voorwaarden vind je hier.