Op het moment neem ik helaas geen nieuwe huisportret-opdrachten aan. Sorry voor het ongemak!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau (voor jezelf)? Misschien is een huisportret een leuk idee! Een huisportret is een tekening op maat van een huiswinkelbedrijf of kantoorpand. Ik maak hier een gedetailleerd portret van. Verdient je huisdier, je lievelingsplant of je racefiets een speciale plek op de tekening? Dat kan!

Hoe bestel ik een huisportret?

  1. Stuur me een berichtje (info@leidselijntjes.nl of via het contactformulier) met je wensen. Vertel me in ieder geval op welk formaat je het huisportret wil ontvangen (A5 of A4). Daarnaast zou het fijn zijn als je me al een aantal foto’svan het huis zou kunnen sturen, in een hoek waarop jij het huis ook graag getekend wil hebben. 
  2. Op basis van jouw wensen en de foto’s ga ik aan de slag met een schets met potlood. Deze schets stuur ik daarna naar je op. Jij mag lekker kritisch zijn op deze schets, want op dit moment kan ik alles nog veranderen. Later is dit niet meer mogelijk.
  3. Als jij tevreden bent met het ontwerp (de schets), ga ik aan de slag met de uitgewerkte illustratie. Ik heb ongeveer drie weken nodig om de tekening te maken. Mocht deze periode op dat moment langer zijn, laat ik het je weten. Als je de tekening vóór een bepaalde datum wil ontvangen, laat het me dan even weten. Dan kijk ik of het misschien toch nog lukt.
  4. Tussendoor stuur ik de tekening nog een keer naar je op, waarna ik in een correctieronde mogelijke aanpassingen doorvoer. Als jij hierna tevreden bent, is de tekening af.
  5. Nadat jij de factuur betaald hebt, stuur ik de tekening naar je op per post. Je mag de tekening ook komen ophalen.

Mijn algemene voorwaarden vind je hier.

Prijzen

Voor particulieren gelden de volgende vanaf-prijzen:

Een gedetailleerde pentekening op A5 (met of zonder kleur) | 170 euro 

Een gedetailleerde pentekening op A4 (met of zonder kleur) | 210 euro

Een minimalistische lijntekening | 100 euro

Dit zijn de prijzen inclusief verzending.

Wil je als bedrijf een illustratie laten maken? Dan gelden andere tarieven, die afhankelijk zijn van waar en hoe de tekening precies wordt gebruikt. Stuur me gerust een mail met de wensen!Huisportret