Meteen naar de inhoud
Home » Over mij

Over mij

Hoi! Leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Ik ben Anne en hier vertel ik je wat ik zo leuk vind aan mijn werk: tekenen en schrijven!

Tekenen

Tekenen is iets wat ik altijd al erg leuk heb gevonden: vroeger tekende ik het liefst mijn hele familie na, op de middelbare school koos ik ‘kunst’ als vak in mijn pakket en tijdens de saaie wiskundelessen gaf ik toch de voorkeur aan het natekenen van de docent.

In 2019 vond ik mijn oude hobby weer terug. Ik ontdekte dat er zo veel mooie details in gebouwen verstopt zitten, dingen die je niet ziet als je er gewoon snel voorbijloopt. Zonde! Ik probeer deze details in mijn tekeningen te vangen en wil aan anderen laten zien wat voor mooie plekken er in deze stad te vinden zijn. Ik kan nu niet meer door een stad lopen zonder te denken: ‘Dat gebouw of deze plek is ook leuk om te tekenen!’.

Wil je meer weten of mijn pad volgen? Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier op deze website, via Instagram of Facebook.

Foto: Sasha Lara

Schrijven

Ook schrijven is iets waar mijn passie ligt. Ik ben jaren werkzaam geweest als tekstschrijver en communicatiespecialist bij bedrijven in de zorg, het onderwijs, de overheid en de advocatuur.

Ik vind het elke keer weer een leuke uitdaging om een moeilijke tekst te vertalen naar een tekst die voor de meeste mensen te begrijpen is. Ik ben altijd enorm nieuwsgierig naar mensen en hun verhalen: wat drijft hen en waarom maken ze bepaalde keuzes? Daarom ligt mijn focus op het maken van human interest-verhalen, met een focus op de zorgsector, de culturele sector en het onderwijs. Lees meer over mijn schrijfwerk op Leidse Letters.

Foto: Sasha Lara

This function has been disabled for Leidse Lijntjes.