Skylijntjes

‘Skylijntjes’ is onderdeel van Leidse Lijntjes en bestaat uit tekeningen waarop per stad een aantal highlights te vinden is. Op het moment heb ik een skyline in het assortiment van Leiden, Woerden, Utrecht, Rotterdam en Texel. Den Haag, Haarlem en Amersfoort staan op de planning.

De onderstaande skylines zijn te koop als print (20×40 cm/A4), als kaart of op een mok.

Je kunt skyline-producten bestellen via mijn account op Etsy,  Swan Market, via het contactformulier  of via een bericht via mail of Instagram.

 

 

 

 

Skyline Amersfoort

Op de skyline van Amersfoort vind je het Eemhuis, Museum Flehite, de kubus uit het Mondriaanhuis, de Onze Lieve Vrouwetoren, de Koppelpoort en de Amersfoortse Kei.

 

 

 

Skyline Woerden

Je ziet hier een stukje van het Kerkplein met de Petruskerk, Molen de Windhond, Kasteel Woerden, de St. Bonaventurakerk, de Watertoren en het Romeinse schip.

De skyline van Woerden is te koop op een mok, op een gymtas, als print (A4 of 20×40 centimeter) en een t-shirt.

 

 

 

 Skyline Utrecht

Op deze skyline vind je de Inktpot, het Spoorwegmuseum, de Domtoren, de gracht, de Winkel van Sinkel, de Brigittenbrug en de Watertoren.

Beschikbaar op mok, print (A4) ansichtkaart, totebag en t-shirt.

 

 

 

 Skyline Texel

Op de Texelse skyline vind je het Hoornderkerkje, Kaap Skil, de strandhuisjes, de vuurtoren en de TESO veerboot.

Beschikbaar op een mok, print (A4) en t-shirt.

 

 

 

 Skyline Rotterdam

Op de Rotterdamse skyline vind je de Erasmusbrug, de Euromast, Hotel New York, de Markthal, de Blaaktoren, de kubuswoningen, Depot Boijmans Van Beuningen, het centraal station en de watertaxi. 

Beschikbaar op een mok, print (A4), ansichtkaart en t-shirt.

 

 

 

 

Skyline Leiden

Op deze skyline, die – als uitzondering alleen – op een mok en als kaartje verkrijgbaar is, spot je de Morspoort, Leidse huisjes, Molen de Valk en de Maresingel.