Meteen naar de inhoud
Home » Illustratie in opdracht

Illustratie in opdracht

Huisportret, verhuiskaart of kleurplaat

Wil jij graag een tekening in opdracht? Een van een speciale plek of zoek je een ontwerp voor een product? Leidse Lijntjes maakt onder andere huisportretten en ontwerpt verhuiskaarten en kleurplaten voor zowel particulieren als bedrijven. Ik kan een tekening op papier maken, maar ook digitaal. Heb je een globaal idee, maar weet je nog niet precies hoe je het hebben wil? Ik denk graag met je mee!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Jij hebt een idee (of misschien nog niet) en je neemt contact op via het contactformulier of via een mailtje. Ik vertel je wat de mogelijkheden zijn, hoe lang dit gaat duren en wat de kosten zullen zijn.

Na alle mooie tekeningen van typische Leidse plekjes van Anne, wilde ik dolgraag ook zelf een Leids plaatje. Ik wist nog niet precies wat voor tekening ik wilde, dus nam ik contact op met Anne en gaf ze me tips en ideeën. Uiteindelijk koos ik voor een mooi huisje aan de stadstimmerwerf met karakteristieke rode-witte luikjes in waterverf. Het resultaat was een hele prachtige en gedetailleerde tekening, die vol trots in mijn huis hangt.

Sabine de Lange

This function has been disabled for Leidse Lijntjes.